Fleur studeerde in 2001 af aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie begon ze samen met drie vrienden de discotheek/eventspace Off_Corso in Rotterdam. Na de verkoop in 2005 was het even zoeken naar een nieuwe richting. Na het openen en runnen van een kunstgalerie, kunstmagazine, vintage winkel en nog een vintage winkel belandde ze in een onverwachte omgeving genaamd de bruidsmode. Als manager en communicatie medewerker van de grootste bruidswinkel van Nederland leerde ze in vier jaar tijd alle ins en outs van deze branch.

In 2012 besloot ze om weer zelfstandig te gaan werken. Met Mingle & Spread keert ze terug naar haar passie voor communicatie.

Fleur werkt zelfstandig met assistentie van Jolien Gielleit. Per project zoeken we samenwerkingen met creatieve specialisten die passen bij een bepaald project. “Door niet te kiezen voor één vast team, maar de juiste mensen bij elk project te zoeken, blijven de ideeën fris en vernieuwend.”

“Bij Mingle & Spread houden we dingen simpel. Geen moeilijke woorden, geen gedoe. We zeggen gewoon wat we bedoelen, maar dan op een leuke manier”

Kun jij wat hulp gebruiken bij de online marketing en communicatie van je bedrijf? Wij helpen je graag verder. Dit is wat wij voor je kunnen doen:

  • Ondersteuning en sturing op het gebied van sociale media
  • Concepten en campagnes voor online communicatie
  • Projectleiding websites
  • Facebook advertenties

 

Neem contact met ons op

15 + 12 =